Bohém ősz

Minimalista elegancia

Ki mondta, hogy az all-black-outfitek unalmasak? És ki állítja, hogy világos árnyalatokat nem lehet ősszel viselni? Ezt a két hamis állítást ezzel az őszi, bohém fotósorozattal cáfoljuk meg, melyben ellentétes viseleteket mutatunk be: meleg, kötött anyagot állítunk szembe a finom, könnyed áttetszővel, a szűk, fekete, szigorú garbóra pedig tökéletes ellenpélda egy lezser, lazán begombolt, játékos fehér ing.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

Szigorú elegancia

Betty és Ádám első összeállításukban az oversized és szűk ruhadarabok párosítására mutatnak példát – hogyan és mivel kombináljunk egy bővebb fazonú nadrágot, illetve kabátot, és hogyan játszhatunk azok textúrájával, hogy ne legyen unalmas és egyhangú az összhatás. Betty testhez simuló, fekete, áttetsző felsője egy csepp nőiességet ad az amúgy tökéletesen unisex outfithez – míg Ádám egy szintén szűk fazonú fekete garbót visel, ezzel kiemelve a nadrág elegáns szabását és derékvonalát.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Bohém hétvégék

Szeptemberi lookbookunkban már bemutattuk, hogy a férfiak is bátran viselhetnek világos árnyalatokat: Ádám laza, fehér lening és magasan szabott sötét-bézs nadrág kombinációja pontosan olyan összeállítás, amelyben elképzeljük magunkat egy igazán bohém, idilli jelenetben: egy késő-októberi délutánon, egy hétvégi ház teraszán ücsörögve, újsággal a kezünkben. Betty finom, kötött garbója egy árnyalattal sötétebb fehér trapéznadrágjánál, Ádám összeállításában ez azonban épp fordítva van: mindkét outfit tökéletes példa a színátmenetek használatára, történjen az lentről fölfelé vagy éppen fordítva – ez a játék teszi igazán izgalmassá a szetteket.

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9

Köszönjük a ruhákat a COS-nak!

Írta: Cselőtei Boglárka
Fotó: Trexler Milán
Styling/creative director: Berczeli Betty
Modellek:Berczeli Betty& Tóth Ádám

Betty:

Fekete átlátszó felső, kabát, nadrág: COS
Fehér trapéznadrág: Zara
Fehér garbó: vintage Humana

Ádám:

Fekete nadrág, fehér ing, nyaklánc: COS
Fekete garbó: H&M
Bézs nadrág: vintage Humana

UPTOSTYLE 10