Az egyéniség szabadsága – The Chronicles of Rains

UPTOSTYLE 1

Az emberiség a kezdetek óta családba, közösségbe, társaságba tömörül, nem szeretünk egyedül lenni, kilógni. Nem mindenki feszegeti a határokat, inkább fejet hajt, sorba áll, rábólint, helyesel.

Az emberek nagy része nem elég bátor szembe menni a tömeggel, felemelt fejjel önálló, sokszor a többséggel ellentétes döntéseket hozni és az alapján tenni, cselekedni.

UPTOSTYLE 2

Rajtad múlik, melyik ösvényt választod: utat törsz és vállalod a saját irányod vagy meghunyászkodsz és a többség véleményét követed.

UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Egyéniségnek lenni sosem volt egyszerű, a legtöbb önállóan gondolkodó, újszerű gondolatokat hozó embert kiközösítették, nem adtak a véleményére, talán szánták is. Nem látták a benne rejlő lehetőséget, az újat, a törekvést, nem láttak túl a saját elképzeléseiken, a beléjük nevelt dogmákon.

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7

A mai generáció tele van tehetséges, újszerű gondolatokkal, elképzelésekkel rendelkező fiatalokkal, akik elég bátrak, hogy kiálljanak magukért, a tömeggel és a tömegfogyasztással szembe-menjenek, felszólaljanak, felvállalják a saját útjukat, életüket, stílusukat.

UPTOSTYLE 8

A millenial generáció képes megteremteni a maga világát mindenféle szabályszerűségbe kötöttség nélkül.

UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11

Merjünk kilépni a megszokott, tömegek által követett sémából, merjünk önálló döntéseket hozni, saját stílust létrehozni mindenféle félelem nélkül, mert a jövő generációjának mi leszünk a példa: merjünk egyéni stílust követni, egyéni darabokat hordani, kitűnni a tömegből.

A Rains táskáival és kabátjaival Te is követendő egyéniség leszel!

Fotós: Michaela Taylor
Szöveg: Magyari Zsuzsanna