Cluse órák: Letisztult női karórák

Watch Up rovatunk legújabb részében a CLUSE Watches karóráit vettük csuklóra és büszkén jelentjük, hogy alig vettük le azóta is!

Az interneten már mi is sokszor találkoztunk a márkával, de élőben csak a Koppenhágai Divathéten nyílt alkalmunk megismerkedni vele.

A kollaborációnak köszönhetően Priszci és Anett a Cluse óráival nyomták végig a fashion weeket és alkalmunk volt tesztelni nektek az órákat!

cluse
cluse

Biztosan nem vagyunk egyedül azzal a szándékkal, hogy egy klasszikus karórát szeretnénk a csuklónkon tudni! Manapság már megszoktuk, hogy rengeteg pénzbe kerül egy ilyen álom óra…sokáig kell várni, míg feltörhetjük végre a malacperselyt és megvehetjük szívünk régi vágyát! A CLUSE márkára azért is figyeltünk fel, mert az átlag klasszikusok felébe kerül (28900 Ft), azonban stílusával és színeivel mégis játékosságot kölcsönöz viselőjének.

De mit is kell bővebben tudni róluk?

A CLUSE órák története 2013-ra nyúlik vissza, amikor Ed és Rudyard a klasszikus karórák szerelmesei megalapították a márkát Amszterdamban. Bár a CLUSE még viszonylag fiatal, a híre mégis rohamtempóban növekszik!

Nem csoda, hiszen az álom karbelik olyan emberek számára készülnek, akik szeretik a minimal, letisztult designt és akiknek stílusuk, életmódjuk is ezt tükrözi.

Olyan emberek tudják tökéletesen adoptálni a ruhatárukhoz, akik megállnak élvezni az élet apró örömeit és képesek a fontos dolgokra összpontosítani.

cluse
cluse
cluse
cluse

A CLUSE műtermében dolgozó órakészítő mesterek nem titkolt célja az sem, hogy minden egyes óra, ami kikerül a kezük közül, az tökéletes legyen. Miközben egyensúlyt teremtenek az elegáns és modern között, nap mint nap próbára teszik magukat a vizuális tartalom és a formatervezés terén is!

Ha jellemeznünk kellene a CLUSE designját, akkor egyszerűen ezt mondanánk:  letisztult számlap – ami nincsen túlzsúfolva kelletlen információkkal, mesébe illő színekkel megkoronázva.

Fekete, arany, ezüst valamint a mi kedvencünk, rózsaarany színű számlapokhoz választhatunk különböző színű szíjakat, a pasztell rózsaszíntől kezdve a hamvas olíva zöldig.

cluse
cluse
cluse

Bár nehéz döntés volt, és sokat vacilláltunk, végül rózsaarany számlapos órákat választottunk magunknak a Koppenhágai Divathétre, pasztell rózsaszín, valamint halvány szürke színű szíjjal.

Meglepően rövid idő elteltével, csöngetett a postás házunk kapuján, majd végre kibonthattuk a rendkívül strapabíró csomagolásba rejtett órákat.

Két kis gesztenyebarna bőrtokba helyezték el az órakölteményeket, és mi tagadás, mesésen szépek!

Mondanunk sem kell, Cluse órák iránti rajongásunk azóta sem hagyott alább, bármikor szívesen viseljük őket bármilyen minimalista összeállítással, minden évszakban. 

cluse