Általános Szerződési Feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza az UPTOSTYLE SHOP használatának feltételeit az alábbiak szerint:

Az Uptostyle Shop címe:
https://www.uptostyle.hu/shop

A Shop üzemeltetőjének adatai:

Studio Élan IVS
Beatevej 16, st, tv
2500
Valby
Denmark
VAT:39803992
SWIFT: NDEADKKK
IBAN:DK6120006288475537.Ügyfélszolgálat:
Nyitva tartása: 10.00-17.00
Telefon: +4550281297
E-mail: info@uptostyle.hu
Cégbíróság:
Københavns ByretDomhuset, Nytorv
1450 København K.
Tlf:99687000
EANnr:5798000161252
kobenhavn@domstol.dk

Az általános szerződési feltételek elfogadása

Az oldalon való regisztrációval illetve vásárlással a felhasználó az Uptostyle Shop általános szerződési feltételeit automatikusan elfogadja, azaz automatikusan szerződés jön létre  a Studio Elan IVS és Uptostyle Shop felhasználója között.

A megrendelés lépései:

1. Regisztrálás az oldalon (választható)
2. A kívánt termék kosárba helyezése
3. A check-out oldalon személyes adatok megadása
4. A termékek kifizetése
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld az Uptostyle Shop oldalán, és az eladó a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Európai Unió joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, az Uptostyle Shop elektronikus formában, automatikusan tárolja. A vásárlás elinditásával a Felhasználói Feltételek elfogadása automatikusan megtörtén. A vásárlás menete alatt megadott email cím az Uptostyle Shop tulajdonosát felruházza, hogy a továbbiakban felhasználják marketing célokra, így hírlevél kiküldésére. A hírlevélről a vásárló a későbbiekben szabadon leiratkozhat.
4. Az eladó, azaz az Uptostyle Shop a vásárlás teljesítésétől indoklás nélkül elállhat. Ilyen esetekben a vásárló által befizetett összeg visszautalásra kerül.

Számla

Az eladó a számlát elektronikus úton, a vásárláskor megadott email címre küldi ki, maximum 7 nappal a vásárlás teljesítése után.

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak

Az Uptostyle Shopban közzétett árak forintban értendők és magánszemélyekre vonatkoznak. Az árváltoztatás jogát az eladó fenntartja. Cégeknek és jogi személyeknek előre megegyezett árakkal értékesítjük termékeinket.

Kiszállítási módok

– Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: 1990 Ft
– Foxpost Csomagpont: 1290 Ft

Postázás, kiszállítás

1. A termékek a rendelést követő 1-3 munkanapon belül feladásra kerülnek, ha ennél több napot vesz igénybe, azt az eladó üzenetben jelzi a vásárlónak.
2. A vásárló köteles az átvétel időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
4. A termékek kiszállításának/átvételi lehetőségének időpontjáról szállító partnerünk a vásárlót emailben értesíti a csomag érkezéséről.
5. A csomagok online nyomon követhetőek: http://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes, https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Személyes átvétel

Személyes átvétel nem lehetséges.

Utánvét

A termék utánvétét a vásárló a check-out oldalon választhatja ki. Az utánvét többletköltsége 1990 ft.

Lehetséges online fizetési módok

A vásárló az Uptostyle Shopban, a védett fizetési plug-in-en keresztül fizethet bankártyával vagy hitelkártyával, Paypallel.

Elállási jog

A 14 napos elállási jog megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét és lehetősége csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban saját költségre kell visszaküldenie, írásos nyilatkozattal az elállásról. A formanyomtatvány itt tölthető le.
Az értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül az áru vételárát az Uptostyle Shop visszatéríti, feltéve, hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett.

Formanyomtatvány az elállási jog gyakorlásához:

Címzett:

iLogistic Kft.
CTPark Budapest West, 2051 Biatorbágy, Verebély László u.

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében: 1
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: 2

A fogyasztó neve:
A fogyasztó címe:
A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

1 Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése

2 A megfelelő jelölendő”

 

Csere:

A 14 napos elállási jog mellet a vásárlónak az adott termék másra való kicseréléséhez is van joga. A termékcsere csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban saját költségre kell visszaküldenie, az új termék kiszállításának postaköltségét pedig szintén állnia kell.
A 14 napos időtartam lejárta után a vásárló üzenetben jelezheti az Uptostyle Shopnak a csere szándékát, de az eladó megtagadhatja a szolgáltatást, arra nem kötelezhető.

Jótállás/Garancia:

Az egyes termékekre biztosított jótállást és garaciát a termékek oldalán tüntetjük fel.
A Fjallraven és Rains termékekre 2 év, Nordgreen és Hodina órákra 1 év szerkezeti garanciát vállal az eladó.
A jótállási és garanciális határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.
Használatból eredendő kárra nem vonatkozik a Garancia/Jótállás.

Jótállási/garanciális igény esetén a vevő kérheti:

a) Elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy aránytalan többletköltséget eredményezne, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget. A hibás terméket saját költségre kell visszaküldenie, írásos nyilatkozattal a problémáról, az új termék kiszállításának postaköltségét pedig szintén állnia kell.
b) Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől.

Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. ( például kis karc )
A használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető.

Jótállási vagy garanciális igény bejelentésének módja

A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Webshopnak küldött e-mailben: info@uptostyle.hu email címen.
A levélnek tartalmaznia kell:
– a vásárló nevét, címét,
– a termék megnevezését, vételárát,
– a vásárlás időpontját,
– a vásárlásból származó digitális vagy fizikai számlát,
– a hiba bejelentésének időpontját,
– a hiba leírását,
– a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt.

ARKK Copenhagen cipők cseréje/visszavétele

A 14 napos elállási és csere jog megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét és lehetősége csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell. A terméket érintetlen állapotban az eredeti cipősdobozban , biztonságosan becsomagolva kell visszaküldenie, beletéve a csomagba a kinyomtatott írásos nyilatkozatot az elállásról vagy a csere igényéről. A formanyomtatvány feljebb tölthető le.
A cipő visszapostázásának költségét a vásárló állja amennyiben:

  • A méret túl kicsi/nagy volt
  • A terméket másra szeretné cserélni
  • A termék vásárlásától el akar állni

A visszapostázás költségét az UPTOSTYLE állja, amennyiben

  • Rossz terméket kapott kézhez a vásárló
  • A csomag sérülve érkezett
  • A termék hibás

Használt terméket nem veszünk vissza. Felpróbált terméket visszaveszünk, amennyiben a cipő sértetlen állapotban van (sarokrész nincs meggyűrve, letaposva , nyelvrész eltorzítva stb.)

A visszaküldött termék kézhezvételétől számítva annak árát a webshop 14 napon belül visszatéríti a vásárló bankszámlájára, amelyről a vásárlás történt.